Održana još jedna sednica Gradskog veća u Zaječaru

Danas je u Zaječaru održana sednica Gradskog veća, na kojoj je doneto Rešenje o postavljenju diplomiranog pravnika Žarka Marinovića za zamenika načelnika Gradske uprave Zaječar. Na raspisani konkurs javila su se dva kandidata, ali su se većnici jednoglasno odlučili za Marinovića. Izmenama i dopunama Odluke o Gradskoj upravi, koje je obrazložio Marinović, umesto dosadašnjih devet, GU će imati šest osnovnih organizacionih jedinica. Na taj način biće objedinjeni slični poslovi, a rad će biti efikasniji i odgovorniji. 

Na sednici su usvojeni: izveštaj o radu sa finansijskim izveštajem u prošloj godini, kao i program aktivnosti sa finansijskim planom za 2016. godinu Centra za socijalni rad. 

Saglasnost je dobio i finansijski izveštaj Predškolske ustanove „Đulići“ za 2015. godinu. 

Većnici su doneli odluku o poništenju desetak ranije izdatih rešenje lokalne poreske administacije DOO Semenarni Niš. 

Sa dnevnog reda povučen je Predlog rešenja o utvrđivanju cena usluge u okviru taksi tarife po kojoj se taksi prevoz mora obavljati na teritoriji grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *