Dugovanja za vodu 135 miliona dinara

JKP “Vodovod” u Zaječaru trenutno potražuje za isporučenu vodu i druge pružene usluge, više od 135 miliona dinara. Prema rečima Marka Paunovića, direktora “Vodovoda”, fizička lica duguju oko 65 miliona dinara, a isto toliko ukupno i privreda (15 miliona) i budžetski korisnici (50 miliona).

Inače, tokom prošle godine, novoizgrađena mreža u dužini od 3.000 metara došla je do potrošača u Halovu, Gamzigradskoj banji, na Nikoličevskom putu. Direktor dodaje da je bilo oko 180 novih priključaka na vodovodnu mrežu, 20 na kanalizacionu, a registrovano je i 70-ak vodomera.

U 2015. rekonstruisano je i 1.310 metara vodovodne mreže sa oko 170 priključaka u zaječarskim ulicama: Cara Dušana, Kotorskoj, Sokobanjskoj i Svetozara Markovića. Uskoro će rekonstrukcija mreže biti obavljena i u Sremskoj i Negotinskoj ulici, a u 2016. nastaviće se radovi u Grljanu i Grlištu na priključenju meštana ovih sela na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.  

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *