Predstavljanje priručnika za delovanje Saveta za bezbednost

U Zaječaru će u utorak, 1. marta, biti predstavljen „Priručnik za delovanje Saveta za bezbednost u gradovima i opštinama“, koji su, nastojeći da podstaknu i unaprede saradnju i institucionalno partnerstvo lokalne samouprave i policije, krajem 2015. godine objavili SKGO, MUP i OEBS.

Skupu će prisustvovati gradonačelnici i predsednici opština sa teritorija Braničevskog, Borskog i Zaječarskog okruga, kao i načelnici Policijskih uprava i komandiri Policijskih stanica sva tri okruga. Organizator je Stalna konferencija gradova i opština u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju i Gradom Zaječarom.

Skup počinje u 12 sati u velikoj sali Gradske uprave Zaječar, a pola sata ranije gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović prirediće prijem za zvaničnike SKGO-a, MUP-a i OEBS-a.

LINK ZA FAJL » agenda.pdf


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *