Niški džezeri sutra uveče u Omladinskom centru u Zaječaru

U petak, 26. februara, u zaječarskom Omladinskom centru, nastupiće bend “Key Cohesive” iz Niša. Publika će moći da uživa u jazz standardima, kao i pop i rok pesmama u jazz interpretaciji. Početak nastupa je predviđen za 22 sata, a cena ulaznice iznosi 100 dinara.
 
Bend čine vrhunski muzičari, koji su nastupali u bendovima poput Galije, Kerbera i Hazara. Bokey Jocić, gitarista i glavni vokal je odrastao i živeo u Torontu. Završio je studije na Yorkville University of Toronto Jazz Music. Na zapadu je stekao veliko iskustvo i uspostavio odlicnu saradnj sa Dr. Donald Byrd, jednim od najpoznatijih trubača i najproduktivnijih kompozitora Jazz muzike.

Klavijaturista Aleksandar Ristić je student FMU u Nišu. Bavi se horskim pevanjem i korepeticijom. Klavir svira od početka školovanja, a Jazz muzikom se bavi desetak godina.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *