Za vikend u zaječarskom Omladinskom centru veliki hip hop događaj i druženje na čajanci

U subotu, 6. februara u Omladinskom centru u Zaječaru nastupiće hip hoper Smoke Mardeljano uz lokalnu podršku Marcony ft. Kai, Erot, Lespa Maksimalni, eL ChupakabrA, Rastaman & Ziggy i Kick Kong (na mixeti). U nedelju se organizuje čajanka na kojoj se mogu probati razni ukusi brenda “Kuća čaja”.

Miloš Stojanović, poznatiji kao Smoke Mardeljano, voždovački reper i član grupe Mrak (sastava koji pored Smoke-a čine Džiboni, Kiza i Povlo), ovoga puta dolazi u Zaječar. Nedavno je Smoke objavio album pod nazivom “Znaš me, znam te” koji svakim danom broji sve više pregleda i pohvala.

Cena karte je 150 dinara u pretprodaji i 200 na dan koncerta. Karte se mogu nabaviti u kafeu Omladinskog centra svakog radnog dana i subotom od 10 h do ponoći.  

U nedelju, 7. februara za sve ljubitelje dobrih, starih čajanki od 18 časova pa sve do ponoći moći će da se degustiraju čajevi brenda “Kuća čaja”, ali i ostale vrste ovog toplog napitka uz koje će se služiti i kolačići.

Umesto ulaznice, za ovaj događaj posetioci treba da donesu šoljice za čaj ili kafu, koje će kasnije biti iskorišćene za dekoraciju Omladinskog centra.
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *