Radionica o inovativnim poslovnim modelima u RPK Zaječar

Valor Akademija, Regionalna privredna komora Zaječar i USAID Projekat za bolje uslove poslovanja organizuju radionicu “Inovativni poslovni modeli” koja će biti održana  u sredu 3. februara u Regionalnoj privrednoj komori u Zaječaru, od 12 do 14 časova. Radionica je namenjena predstavnicima banaka i korisnicima bankarskih proizvoda i usluga – vlasnicima malih i srednjih preduzeća. 

Predavač će biti Aleksandar Vasilski, ekspert korporativnih finansija i bankarstva, a cilj radionice je da učesnicima predstavi načine za kreiranje poslovnih modela prilagođenih njihovom poslovanju i zahtevima banaka, što će im pomoći da poboljšaju razumevanje i saradnju sa bankama i da budu uspešniji u predstavljanju svojih aktivnosti i potreba. Valor Akademija d.o.o. pruža usluge profesionalne edukacije za finansijski sektor i privredu.  USAID Projekat za bolje uslove poslovanja pomaže Vladi Republike Srbije da poveća konkurentnost domaće ekonomije i privatnog sektora. 

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *