Olujni vetar u Negotinu srušio krovove bolnice i pošte (VIDEO)

Olujni vetar koji je duvao danas u Negotinu odneo je jedan deo krova opšte bolnice i krov Pošte u samom centru grada. Pričinjena je velika materijalna šteta, a prava je sreća da niko nije povređen. 

Vetar, koji je počeo da duva oko podneva, odneo je deo krova Opšte bolnice u Negotinu. Pravo je čudo da niko nije povređen, imajući u vidu da je veliki broj pacijenata I zaposlenih u to vreme bio u krugu bolnice, gde je krov pao. Krov koji je vetar oborio sa zgrade, nalazio se iznad operacione sale, tako da je neophodna hitna sanacija, jer bi u slučaju padavina, bile dovedene u pitanje zakazane operacije.

Osim Krova bolnice, stradao je I krov gradske pošte, a povodom ovih događanja zasedao je I opštinski štab za vanredne situacije. Formirane su I stručne komisije koje će do sutra pripremiti izveštaj o šteti, na osnovu kog će nadležni organi u što hitnijem roku početi sanaciju objekata.

Reagovalo je i Ministarstvo zdravlja Republike Srbije, koje će po hitnom postupku izdvojiti sredstva za rekonstrukciju, čim komisija utvrdi štetu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *