Žandarmerija uručila pomoć porodici Đergović iz Zagrađa (VIDEO)

Niški odred Žandarmerije uručio je novčanu pomoć porodici Đergović iz Zagrađa kod Zaječara. Pripadnici ove jedinice, nakon što su čuli za sudbinu braće Jovana i Predraga Đergovića, pokrenuli su u svojim redovima inicijativu za prikupljanje novčane pomoći, kako bi pomogli ocu Daliboru da svojim sinovima obezbedi bolje uslove za život.

Pripadnici Žandarmerije su Đergoviće posetili u oronuloj lepenici u Zagrađu, gde su se na licu mesta uverili u teške uslove u kojima oni žive. Prikupljeni novac uručili su Daliboru Đergoviću, uz želju da ga u zdravlju potroši sa svojim sinovima. Dalibor će novac upotrebiti za potrepštine u kući, a deo novca će, kaže iskoristiti za kupovinu obradive zemlje u Grljanu.

Pripadnici Žandarmerije su obišli i radove na renoviranju kuće u Grljanu, koju su Đergovići dobili zahvaljujući donacijama humanih ljudi. 

Žandarmerija je do sada više puta pokazala svoju humanost, a samo u poslednje dve godine prikupili su pomoć u raznim akcijama u visini od preko 3 i po miliona dinara dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *