Potvrđeni prvi izvođači ovogodišnjeg EXIT-a (VIDEO)

Nova magična Exit Avantura, koja obuhvata festivalsko letovanje od Petrovaradina do Jaza, sudeći po prvim potvrđenim izvođačima, biće u znaku najvećih hitova koji su obeležili godinu za nama. Exit festival održaće se ove godine od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim se Exit Avanturisti sele na Jadransko more radi trećeg Sea Dance festivala od 14. do 16. jula. 

Nastupe na magičnoj “Exit Avanturi 2016” među prvima su potvrdili i: trenutno najveća svetska hip-hop zvezda, *Wiz Khalifa*, indi-rok senzacija *Bastille*, izrazito traženi londonski reper *Stormzy*, belgijski hitmejker *Lost Frequencies*, kultni muzički kolektiv *Dub Pistols* i najtraženiji holandski bend *Kensington*. I Dance Arena je potvrdila svoje prve zvezde, koje u četvrtak 7. jula predvodi harizmatični Solomun, dok su za subotnju groznicu zaduženi apsolutni hitmejker *Robin Schulz*, holandska zvezda *Nicky Romero*, te vlasnici aktuelnih superhitova prošlog leta *Feder* i *Sam Feldt*. Prati ih i impresivna lista bass izvođača od Petrovaradina do Jaza, a prvi potvrđeni su rodonačelnici žanra i drum’n’bass prvaci *DJ Hype* i *Andy C*, te najveće dubstep zvezde *Modestep *i *Zomboy.* Pridruće im se i vodeća imena nove generacije *Wilkinson, Ivy Lab *i *Sub *Zero, a specijalno mesto u programu glavne bine Exita rezervisano je za neponovljivu *Ms. Dynamite. *Druga po veličini elektronska bina Exit festivala, *No Sleep Novi Sad, *potvrdila je dolazak jednog od najpopularnijih svetskih tehno klubova, pariski Concrete, koje će na tvrđavi predstavljati *Tommy Four Seven*, *Antigone*, *Francois X* i *Shlømo*.  Ovo je tek deo onog što idućeg leta očekuje publiku od Petrovaradina do Jaza, a novi potvrđeni izvođači za Exit i Sea Dance festivale biće objavljeni do kraja meseca.

Velika novogodišnja akcija Exita, tokom koje se mogu nabaviti ulaznice po najpovoljnijoj ceni, završiće se 14. januara u ponoć. Ulaznice za Exit festival biće do tad dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, a sve kupce na poklon očekuje i ulaznica za Sea Dance festival! Ova akcija omogućuje prazničnu uštedu od čak 65% u odnosu na finalnu cenu Exit

Avanture, a broj ulaznica po ovoj ceni je veoma ograničen. Ulaznice se mogu kupiti onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix www.gigstix.com, na preko 50 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije, među kojima su i knjižare Vulkan, te prodavnica Corner Shop. U prodaji su i turistički paketi koji sadrže i ulaznicu i smeštaj već od 65 evra i mogu se naručiti putem sajta exittrip.org.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *