Novogodišnje čestitke gradonačelnika i predsednika Skupštine Zaječara

Gradonačelnik Velimir Ognjenović i predsednik Skupštine grada Zaječara, Stefan Zankov, uputili su novogodišnje čestitke građanima Zaječara, u kojima se kaže:

“Poštovani sugrađani, U svoje lično ime i u ime svih saradnika vama i vašim porodicama želim mnogo zdravlja, sreće i uspeha u Novoj godini. Svodimo račune i pravimo planove za sledeću godinu sa željom da bude uspešnija i bolja od prethodne. Vreme je da se okrenemo budućnosti i da svi zajedno stvaramo bolji Zaječar za nas i našu decu. Proslavite praznike u miru i veselju – srećna vam Nova godina i božićni praznici”. 

Vaš gradonačelnik Velimir Ognjenović

“Poštovani sugrađani, Jedan čovek ne može mnogo, ali kada se svi udružimo, možemo sve. U narednom periodu čekaju nas novi izazovi, nadei očekivanja i samo poštenim radom i većim zalaganjem pokazaćemo da smo u stanju da mnogo više volimo i čuvamo naš Zaječar.Neka vam 2016. godinu obeleže dobri i lepi trenuci, čemu možete doprineti sopstvenim trudom, međusobnim poštovanjem i razumevanjem. Želim vam sve najbolje u Novoj godini – dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću, uspeh na poslu i u školovanju, više zadovoljstva, ljubavi i sreće”.

Predsednik Skupštine grada Stefan Zankov

LINK ZA FAJL » chestitka_predsednika_skupshtine_grada_zajechara.doc


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *