Fondacija Iskorak zahvalila partnerima na realizaciji ovogodišnjih projekata (FOTO)

Na godišnjem koktelu u zaječarskom Omladinskom centru, Fondacija Iskorak je zahvalila svim partnerima i donatorima koji su pomogli da se realizuju ovogodišnji projekti.

Direktor Fondacije Iskorak Dejan Perić, posebno je podsetio na uspešno organizovan maraton “Trčim, šetam Za česme” koji je pomogao da se uredi pet zaječarskih arteskih česama, kao i “Dan solidarnosti” u motivaciji zaječarskih srednjoškolaca da jedan dan rade u firmama koje svojim donacijama pomažu buduće uređenje Kraljevice.

Među brojnim uručenim zahvalnicama, priznanje je dobila i Za media za medijsku promociju maratona i svih drugih akcija Fondacije Iskorak.

Direktor Zaječarske inicijative Danko Nikolić, u uvodnoj reči na godišnjem koktelu, podsetio je na značaj svih proteklih akcija i projekata, jer angažuju lokalne aktere za dobrobit celokupne zajednice. Takođe, najavio je da će ova organizacija u aprilu 2016. obeležiti 15 godina rada, pa će to biti prilika za najavu narednih planova.  

Što se tiče aktivnosti u Omladinskom centru, u 2015. organizovano je 13 inostranih koncerata bendova iz Britanije, Amerike, Belgije, Italije…. što je doprinelo da se Zaječar nađe na svetskoj muzičkoj mapi, dodao je Nikolić. 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *