Novogodišnji program u Zaječaru ove godine traje 4 dana

Danas počinje novogodišnji program u Zaječaru sa izvođenjem predstave za decu “Ivica i Marica i Deda Mraz” Pozorišta Timočke krajine “Zoran Radmilović”, koja će biti izvedena od 17 časova na Trgu oslobođenja. Tokom popodneva se održava muzički deo programa u okviru koga će nastupiti Rock star & New deal a nakon njih DJ Fokus.

U utorak, 29. decembra u 17 časova na skveru će se predstaviti predškolska ustanova “Đulići” sa predstavama “Trg u novom ruhu” i “Čekaj me, ja ću sigurno doći”. Uslediće Novogodišnji kolaž Dečijeg centra, a veče se završava nastupom DJ Fokusa i koncertom učenika Muzičke škole “Stevan Mokranjac”.

Narednog dana, 30. decembra program se nastavlja na Trgu u 11 sati humanitarnom prodajom novogodišnjih čestitki “Deca deci” Ustanove Oblutak a popodnevni časovi su rezervisani za kulturni program: predstava “Doček Nove godine” Osnovne škole “Desanka Maksimović” i koncert Centra za tradicionalne umetnosti “Koreni”. U 19 sati ponovo nastupa DJ Fokus.

Tokom 31. decembra u centru grada će radi boljeg raspoloženja Zaječaraca svirati muzika sa razglasa a u 23 časa počinje novogodišnji koncert Obrena Nikolića i zaječarskih muzičara. Kako tradicija nalaže, u ponoć sledi vatromet i odbrojavanje do ulaska u Novu 2016. godinu.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *