Osnovci iz “Ljuba Nešić” u susret Novoj godini

U okviru obeležavanja predstojećih praznika, učenici, učitelji i nastavnici OŠ “Ljuba Nešić” pripremili su zanimljive novogodišnje i božićne predstave za učenike i roditelje, kao i nekoliko prodajnih izložbi novogodišnjih čestitki i ukrasa. 
 
U ponedeljak, 28. decembra, u 18,15 – predstava “Evo Nove godinice, vuče zlatne saonice”, koju su pripremili učenici iz produženog boravka sa svojim učiteljicama Marijom Jonović i Tatjanom Ninić.
 
U utorak, 29. decembra, 12,30 – predstava povodom Božića koju su zajedno organizovali učenici nižih i viših razreda sa nastavnicom veronauke, Danilkom Blindžov i nastavnicom francuskog jezika, Tatjanom Paunković. Tom prilikom, biće dodeljene i nagrade najuspešnijim učenicima na Novogodišnjem konkursu “Najlepša novogodišnja čestitka od recikliranog materijala sa porukom za planetu Zemlju”.  
 
U sredu, 30. decembra – prodajne izložbe novogodišnjih čestitki i ukrasa u holu škole i na Trgu oslobođenja u Zaječaru. 
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *