Održano Gradsko veće, zakazana sednica Skupštine grada Zaječara za četvrtak 24.decembar 2015.godine

Izvršenje budžeta grada Zaječara u prvih devet meseci 2015. godine iznosi 49,97%, navodi  se u Izveštaju o devetomesečnom izvršenju budžeta, koji su danas razmatrali članovi Gradskog veća. Gradsko veće prihvatilo je i amandaman na Predlog odluke o upravljanju grobljima na teritoriji Grada Zaječara, kojim se predviđa da radno vreme gradskog groblja od 1. aprila do 30. septembra bude od 6 do 20 sati, a u drugoj polovini godine, od 1. oktobra do 31. marta od 6 do 18 sati.
 
Za sutra je zakazana sednica Skupštine grada Zaječara za koju su predložene 23 tačke dnevnog reda. Odbornici će raspravljati o budžetu Grada Zaječara za narednu godinu, utvrđivanju stope poreza na imovinu ali i o izmeni Odluke o naknadi za zaštitu životne sredine. Jedna od tema biće i razmatranje Predloga odluke o zaštiti arteskih i subarteskih česama u gradu. Očekuje se da odbornici usvoje i odluku o izmeni radnog vremena trgovinskih, ugostiteljskih i zanatskih delatnosti. 
 
Početak sednice je u 12 sati.
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *