Otvorena fiskulturna sala u OŠ “B. Radičević” u Negotinu (FOTO)

Predrag Peruničić, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta sport i Jovan Milovanović, predsednik opštine Negotin presecanjem vrpce, svečano su otvorili fiskulturnu salu u OŠ “Branko Radičević” u Negotinu.

Peruničić je u svom obraćanju učenicima, nastavnicima i ostalim gostima istakao da mu je zadovoljstvo što prisustvuje ovako velikom događaju za sport i omladinu u Negotinu. On je takođe istakao da je na državnom nivou usvojena Strategija razvoja sporta od 2014-2018. godine u kojoj značajno mesto zauzima upravo izgradnja sportske infrastrukture.

Jovan Milovanović predsednik opštine Negotin zahvalio je svima koji su pomogli izgradnju ove sale, u kojoj treba da uživaju i sa zadovoljstvom obavljaju svoje nastavne aktivnosti i đaci i nastavnici.

Svečanom otvaranju fiskulturne sale prisustvovali su i članovi Opštinskog veća, Sportskog saveza opštine Negotin, kao i mnogi drugi gosti i prijatelji ove škole, a ceremoniju su uveličali hor osnovne škole predvođen nastavnicom Emom Anđelić, kao i Gimnastički klub “Hajduk Veljko” Negotin sa trenerom Anom Ranđelović.

Učenici već od danas mogu svoj nastavni program da obavljaju u novoizgrađenoj modernoj sali.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *