U petak “Noć knjige” i u knjižari Kaligraf u Zaječaru

U petak 18. decembra u Laguninim klubovima i knjižarama Delfi, od 17 sati do ponoći, biće održana trinaesta regionalna manifestacija “Noć knjige”.

Jedina zaječarska knjižara Kaligraf, 10-ti put biće domaćin ove manifestacije koja se u Srbiji i regionu održava dva puta godišnje.  

Broj posetilaca “Noći knjige” raste iz godine u godinu, potvrdila nam je vlasnica Kaligrafa Irena Jović Stanojević, jer se samo u “Noći knjige” naslovi svih žanrova mogu kupiti po neverovatno niskim cenama.

“U jednoj knjizi sam pročitala da svi veliki čitaoci maštaju o tome da imaju svoju knjižaru. Ja sam srećna da upravo ti ljudi dolaze u knjižaru Kaligraf i da se u velikom broju okupljaju na ovakvim manifestacijama kao što je Noć knjige.”

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige iznose 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, a za četiri i više knjiga 40 odsto.

Jedna od najpopularnijih Laguninih akcija na Sajmu knjiga biće preneta i na “Noć knjige”: 3 knjige za 299, 3 knjige za 499 i 3 knjige za 999 dinara, kao i popust od 50% za pojedine enciklopedije za decu, izvanredna su prilika za kupovinu vrednih knjiga.
 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *