Ustanova Gitarijada obeležila godišnjicu osnivanja

Ustanova Gitarijada Zaječar obeležila je godišnjicu svog osnivanja. Tim povodom su uručene Zahvalnice zaslužnim organizacijama i pojedincima, koji su učestvali u organizaciji 49. Gitarijade i doprineli promociji najstarijeg rok Festivala u zemlji. 
 
Zahvalnice je  uručio  Žarko Marinović, predsednik Upravnog odbora Ustanove Gitarijade Zaječar, a uvodnu reč i osvrt na dosadašnji rad, dao je direktor Ustanove Gitarijada Zaječar, Perislav Ducić. 
 
„Od svog osnivanja Ustanova Gitarijada nastoji da manifestaciju, zbog koje je i nastala, učini još boljom i dostupnijom, a u skladu sa svojom tradicijom  privuče veliki broj posetilaca, medija i svega onoga što ovu manifestaciju čini tako posebnom, jednostavnom i na koju smo svi mi ponosni“.
 
Direktor ove Ustanove takođe je napomenuo da je jedan od glavnih ciljeva Gitarijade i to, da Festival vremenom zvanično postane centralna regionalna manifestacija, uz pomoć Grada Zaječara, resornih ministarstava i drugih institucija države, kao i partnera. Podsećanja radi, po Odluci Skupštine grada Zaječara, Ustanova Gitarijada Zaječar osnovana je 2013. godine. 
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *