Privedeni vinovnici teške krađe

Saradnjom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Žagubici rasvetljena je teška krađa kojom je oštećena firma “Futura plus”, navodi se u saopštenju Policijske uprave Bor.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Žagubici zaustavili su i pregledali putničko vozilo u kome su se nalazili B. D. (1986), Ž. R. (1966) i D. L. (1976) svi iz Beograda. Pronađena je veća količina mešovite robe, pretežno cigareta. Daljim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru i Žagubici utvrđeno je da navedena roba ukupne vrednosti oko 400.000 dinara potiče iz kioska firme “Futura plus” u Boru, koji je obijen u noći između 23. i 24. novembra.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa B. D. (1986), Ž. R. (1966) i D. L. (1976) uz krivičnu prijavu sprovedeni su Osnovnom javnom tužilaštvu u Boru na dalju nadležnost.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *