Apoteka “Zaječar” dobila “Oskar kvaliteta”

Apoteka „Zaječar“ dobitnik je Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost “Oskar kvaliteta” za 2015. godinu.

Priznanje dodeljuje Fondacija za kulturu kvaliteta i izvrsnost – FQCE u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i uz podršku Ministarstva privrede, povodom Svetskog dana kvaliteta i Evropske nedelje kvaliteta.

„Oskar kvaliteta“ Apoteci “Zaječar” dodeljen je u kategoriji javnog sektora i to za tri oblasti: liderstvo, rezultati kod korisnika i rezultati kod zaposlenih.

Nacionalna nagrada za poslovnu izvrsnost “OSKAR KVALITETA” je koncipirana po ugledu na Evropsku nagradu za kvalitet (EFQM), dodeljuje se za ispunjenje veoma zahtevnih kriterijuma nakon učešća na konkursu i osvaja se isključivo na osnovu ostvarenih vrhunskih rezultata postignutih na razvoju i unapređenju organizacione i poslovne izvrsnosti.

Nagrada predstavlja snažan motivacioni faktor na daljem putu ka poslovnoj izvrsnosti i podsticaj razvoju ukupne klime za unapređenje kvaliteta u Apoteci „Zaječar“.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *