Opštine zaječarskog okruga spremne za zimsko održavanje puteva

Sve opštine na području Zaječarskog upravnog okruga u potpunosti su spremne za početak zimske sezone, ocenjeno je na sednici Saveta upravnog okruga.
 
„Sve opštine preduzele su adekvatne radnje i postupke i obezbedile sredstva za nabavku soli i rizle kao i dodatnu mehanizaciju kako bi svi putni pravci, naročito u nastupajućim zimskim uslovima, bili prohodni. Postoji mogućnost da se i ove zimske sezone kategoriji Republičkih puteva 1, 2 A reda i 2 B reda i lokalnih samouprava gde su pojedini putevi u kategoriji prioriteta, pojavi problem da se pomenuti putevi ne preklapaju, tako da može doći do zagušenja u slučaju vremenskih neprilika, ali napominjem preduzete su sve mere i dodatni napori kako do takvih situacija ne bi došlo, rekao je načelnik Zaječarskog upravnog okruga Vladan Paunović.
 
Sednici su pored članova Saveta Zaječarskog upravnog okruga prisustvovali i predstavnici Republičkog i Okružnog štaba za vanredne situacije, Republički saobraćajni i urbanistički inspektor kao i sekretar Crvenog krsta Zaječar.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *