Škola folklora upisuje nove članove

Centar za tradicionalne umetnosti „Koreni“ u Zaječaru, organizuje prijem novih članova u Školu folklora, dečiji i omladinski ansambl narodnih igara. Prezentacija i upis biće održani u četvrtak, 22. oktobra u sali Muzičke škole od 19 sati.

Škola folklora Centra za tradicionalne umetnosti „Koreni“ pokrenuta je u cilju unapređenja kvaliteta slobodnog vremena predškolaca i učenika osnovnih škola.

Program rada škole realizuje se kroz obradu funkcionalno usaglašenih nastavnih tema, odabranih na osnovu stručne metodologije, programa uspešnih škola u zemlji i inostranstvu i višedecenijskog iskustva u vaspitno obrazovnom radu sa decom.

Nagrade i priznanja Folklornog ansambla Centra za tradicionalne umetnosti „Koreni“, potvrđuju doslednost stručnog tima u ostvarivanju ciljeva i zadataka škole. U nju su utkani odabrani elementi nematerijalnog kulturnog nasleđa koji tematski i po sadržajima odgovaraju uzrastu polaznika.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *