Otvoren konkurs likovnih radova i fotografija “U pokretu”

U sklopu projekta “Šetnjom protiv dijabetesa: #150MinutaDoPobede” raspisan je konkurs za dostavu likovnih radova i fotografija pod nazivom: “U pokretu”.

Konkurs je otvoren danas i trajaće do 24. oktobra. Pravo učešća na konkursu imaju svi zainteresovani, a propozicije su sledeće:

1- Likovni radovi (maksimalni format blok 2 – dozvoljene su sve tehnike) dostavljaju se putem pošte na adresu: OPSD Dragan Radosavljević, ulica Save Kovačevića 37c, Zaječar sa naznakom za konkurs ili lično u koverti na recepciji Hotela “Srbija TIS”.
Na poleđini rada mora biti naznačen: Naziv rada, ime i prezime autora, kontakt telefon. Učesnik može dostaviti najviše tri likovna rada.

2- Fotografije se dostavljaju na mail: setnjomprotivdijabetesa@gmail.com u tekstu emaila moraju biti naznačeni isti podaci. Učesnik može dostaviti najviše tri fotografije.

3- Rad / Fotografija treba da predstavlja kretanje, pokret, fizičku aktivnost, a u cilju promovisanja fizičke aktivnosti kao oblika prevencije šećerne bolesti.

4- Najbolji radovi, po odluci komisije, biće izloženi na humanitarnoj licitacionoj prodaji radova / fotografija prispeih u konkursu, koja će biti održana 26.10.2015. godine u Omladinskom centru u Zaječaru, sa početkom u 18 časova. Tri najbolja rada biće prigodno nagrađena.

Učešćem u ovom konkursu daje se doprinos širenju svesti o značaju prevencije u borbi protiv dijabetesa.

O detaljima konkursa zainteresovani se mogu informisati putem telefona: 061 62 44 777 ili na FB stranici projekta: “Šetnjom protiv dijabetesa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *