Kreativni kurs gitare u Zaječaru

Gitar Art Festival, Ustanova Gitarijada i Muzička škola „Stevan Mokranjac“ u Zaječaru organizovali su promociju Kreativnog kursa gitare.

Na promociji je najavljen i  veliki koncert prilikom otvaranja 50. jubilarne Gitarijade, kada će nastupiti polaznici kursa iz svih gradova Srbije. Jedan veliki “orkestar” od oko 300 gitarista, polaznika kursa i velikih gitarskih zvezda prirediće spektakl, na kasnoantičkom lokalitetu “Felix Romuliana”.

Kreativni Kurs Gitare prati školski kalendar, što znači da se program odvija od oktobra, a završava se tokom juna. U sklopu obavezne i redovne nastave, Kreativni Kurs Gitare organizuje 62 časa gitare, rekla je Ljubica Lazić iz Gitar Art Festivala.

Podsećanja radi, Ustanova Gitarijada Zaječar i Guitar Art Festival zvanično su potpisali protokol o saradnji početkom 2014. godine.
 


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *