“Šetnja kroz Ameriku” na zaječarskom skveru

Izložba fotografija “Šetnja kroz Ameriku u Zaječaru” biće otvorena u četvrtak 10. septembra, u 18 sati, na Trgu oslobođenja, ispred Narodnog muzeja u Zaječaru.

Ovaj putujući projekat objedinjavaju fotografski pejzaži živopisnih predela svih Američkih saveznih država i ostvaren je uz svesrdnu pomoć Američke Ambasade u Srbiji, koja je omogućila da izložbu do sada vidi veliki broj gradjana Beograda, Kraljeva, Novog Pazara, Sombora i Kragujevca.

Umetnički direktor i producent Darko Žagar kao i saradnik programa Narodnog muzeja u Zaječaru i  Centar za kulturu i turizam omogućili su svim posetiocima i ljubiteljima dobre fotografije, mogućnosti da preuzmu svoje omiljene fotografije, putem “pametnog” mobilnog telefona ili drugog  uređaja sa android operativnim sistemom uz pomoć besplatne aplikacije za čitanje matričnog (QR) koda.

Posetioci će moći da se prošetaju i uživaju u ovim fotografiijama velikog formata mesec dana, odnosno do 10. oktobra.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *