Startuje promo turneja 50. Gitarijade

Pod sloganom “Mir, brate mir” u Nikšiću, u Crnoj Gori, u toku je 6. Bedem Fest, partnerski festival Gitarijade. U petak, 4. septembra u press centru nikšićkog festivala zvanično će biti potpisan Protokol o saradnji između predstavnika Gitarijade i Bedem Festa.

Među bendovima koji nastupaju na glavnoj bini je i riječki SYLETH, sveukupni pobednik 49. Gitarijade po oceni Stručnog žirija.

Na ovogodišnjem Bedem Festu nastupiće brojni bendovi: SLAVEN LJUJIĆ & FRIENDS, SAŠA STOJANOVIĆ & FRIENDS, RIKAVAC, ROCK IN PEACE, ABHOTH, VIZANT, DŽA ILI BU, MANGROV, VOODOO, TEVARBULEBRA, STVOR, SYLETH, WILLIE AND THE GROUNDSKEEPERS, OFF DUTY, DISCIPLINA KITSCHME, IRISH STEW, XANDER AND THE KEYS, EL KACHON, JESENJIN, MIKROKOZMA, MR. ALBINO, JOSIPA LISAC, MANITOU, DEL ARNO BAND, GOSPODA GLEMBAJEVI, EMILY ROSE, DINGOSPO DALI, AUTOGENI TRENING, KANDA KODŽA I NEBOJŠA, MC BLUNT, MARCHELO.

Naredna stanica Gitarijada PromoTour-a je Sofija i partnerski festival „Силата на Рока 5” (The power of rock 5) koji će biti održan od 18. do 20. septembra. Protokol o saradnji Gitarijade i bugarskog Festivala potpisan je u februaru ove godine u Zaječaru.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *