Sutra u Zaječaru filmovi za decu i odrasle

Pozorište Timočke krajine „Zoran Radmilović“ u četvrtak, 3. SEPTEMBRA nastavlja sa organizovanjem prikazivanja najnovijih filmskih ostvarenja.

ŽABAC KREKA –  2D
Uloge: Sean Astin, Tim Curry, Russell Peters, Cherami Leigh
„ŽABAC KREKA“ priča priču o žabi po imenu Kreka koja ima krizu identiteta. Za razliku od ostalih žaba, Kreka mrzi da skače i ima averziju prema vodi. Pošto ne može da se uklopi, stalno se preispituje o životu… i zajedno s najboljom prijateljicom, letećom vevericom, upustiće se na duhovno putovanje u potrazi za istinom i njegovim pravim mestom u ovom svetu. Zabuna će tek nastati kad Kreku hipnotiše prevarant koji će ga naterati da veruje da je princ zarobljen u ljudskom telu. Na misiji da poljubi ljudsku princezu, Kreka će uskoro otkriti da biti žaba uopšte nije loše… i da mu je ljubav njegovog života sve vreme bila pred očima.

Raspored izvođenja projekcije: ČETVRTAK od 17 sati.

MALCI –  3D sinhronizovano    
Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju.
Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slediti. Ovaj trojac će krenuti na uzbudljivo putovanje koje će ih na kraju dovesti do sledeće potencijalne gospodarice, Skarlet O’Pakić (Dubravka Mijatović), prvog najvećeg ženskog zlikovca na svetu. Oni će putovati od hladnog Antarktika do Njujorka ’60-ih, a završiće u Londonu gde će se susresti s najvećim izazovom do sad: spašavanjem Malaca od istrebljenja.

Raspored izvođenja projekcije: ČETVRTAK od 19 sati.

HITMAN Agent 47 –  2D
Uloge: Rupert Friend, Zachary Quinto, Hannah Ware, Emilio River
Agent 47 je poznat po dve zadnje brojke njegovog bar koda koji mu je istetoviran na potiljku. Predstavlja vrhunac deceniskog istraživanja i klon je prethodnog Agenta 46. Nepredvidljive je snage i brzine, a iznad svega – natprosečno je inteligentan. Poslednja meta Agenta 47 je korporacija koja želi da otkrije njegovu prošlost, kako bi stvorili vojsku još “delotvornijih” ubica. Na ovom zadatku Agent 47 će saznati mnogo o svom poreklu, ali upoznati i devojku koja jedina ima informaciju koju korporacija želi. Upravo zbog nje, Agent 47 će započeti bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.

Raspored izvođenja projekcije: ČETVRTAK od 21 sat.
 

Cena ulaznice za sve projekcije je 250 dinara. Ulaznice se kupuju na blagajni Pozorišta svakog radnog dana od 8 do 16 sati.

KUPOVINOM ULAZNICE POMAŽETE REKONSTRUKCIJU SCENE U MATIČNOJ ZGRADI.         

         
                                                           
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Kultura Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *