Nastradao pešak u saobraćajnoj nesreći u Zaječaru

U Zaječaru su se juče dogodile tri saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice stradalo, jedno je teško i jedno lakše povređeno, saopštili su iz Policijske uprave Zaječar.

U Ulici Hajduk Veljkovoj u Zaječaru dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motornog vozila „mercedes“ N.H. (1986) iz Zaječara i 78-godišnji pešak. Saobraćajna nezgoda se najverovatnije dogodila tako što je vozač motornog vozila, krećući se iz pravca periferije ka centru grada, van obeleženog pešačkog prelaza, prednjim delom vozila, udario pešaka koji je hteo da pređe ulicu i koji je od siline udara pao na kolovoz. Pešak je zadobio teške telesne povrede kojima je kasnije podlegao u Zdravstvenom centru.

Na raskrisnici ulica Timočke bune i Kumanovske dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motornog vozila „folksvagen golf“ S.T. (1971) i vozač bicikla S.B. (1961). Saobraćajna nezgoda se najverovatnije dogodila tako što biciklista nije postupio po postavljenom saobraćajnom znaku za obavezno zaustavljanje te je bočnim levim delom bicikla i svojim telom udario u putničko vozilo. Biciklista je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

U Ulici Hajduk Veljkovoj u Zaječaru dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali vozač motornog vozila „mercedes ML“, državljanin Rumunije S.R. (1957) i vozač mopeda „benzoi“ I.B. (1982). Saobraćjna nezgoda se najverovatnije dogodila tako što vozač putničkog vozila nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču mopeda, tako da je vozač putničkog vozila udario prednjim delom u zadnji deo mopeda. Prilikom pada motociklista je zadobio lake telesne povrede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *