Borsko jezero i okolina za aktivan odmor (VIDEO)

Avanturu, rekreaciju, opuštanje, zabavu – sve to sigurno ćete doživeti ukoliko posetite Bor i njegovu okolinu. Paraglajding, posete speleološkim objektima, avanture na Borskom jezeru, planinski biciklizam – samo su deo programa koji je prilagođen afinitetima i mogućnostima zanitiželjnih turista.

Na padinama u okruženju jezera niklo je naselje vikend kuća, a za potrebe motorizovanih turista i izletnika u blizini je i prostran auto-kamp. Ovo omiljeno izletište, 18 kilometara udaljeno od Bora, vole i ribolovci, a rado ga posećuju i bajkeri iz Srbije, zemalja regiona i Evrope.

Svojim položajem i arhitektonskim rešenjem na Borskom jezeru dominira hotel “Jezero”. Nalazi se na samoj obali, ima četiri zvezdice i vlasništvo je Rudarsko-topioničarskog basena Bor.

Na samo osam kilometara od Bora je Brestovačka Banja, jedinstvena po velikom broju lekovitih izvora koji pomažu lečenje reumatskih oboljenja, bolesti bubrega, želuca i očiju.

I na Borskom jezeru i u Brestovačkoj banji možete za smeštaj iskoristiti vaučere u akciji “Moja Srbija”.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: reportaže, Zamedia televizija Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *