Zagrevanje za 49. Gitarijadu počinje 25. jula

Od 25. do 29. jula, na Trgu Oslobođenja u Zaječaru će biti održan još jedan WARM UP – prateći program 49. Gitarijade. WARM UP 2015 će, kao i prethodne godine, predstavljati pravo zagrevanje za veliki spektakl koji će na zaječarskoj Kraljevici biti održan od 29. jula do 1. avgusta. Svake večeri u tom periodu, od 20 sati do ponoći, na centralnom gradskom trgu će se održavati koncerti i javna snimanja emisija.

Zagrevanje počinje u subotu 25. jula, kada će bend Rocktori održati  četvrti memorijalni koncert “Dragan Stepanović Stepa”. Uz Rocktore će nastupiti i gosti: Ivana Bogosavljević, Ivan Čikarić, Ivan Petković, Momčilo Moša Radenković i Ž – dur.

U nedelju 26. jula, takođe od 20 sati, će nastupiti bendovi: Memento, Bele Najk čarape, ULIX, HCZ i VIS Novi Dan.

Ponedeljak 27. jul, rezervisan je za nastup bendova: Persona Non Grata, School Bus i Good Ol Bastads.

U utorak 28. jula u okviru WARM UP 2015, od 21 sat će nastupiti bend Bas i Stega, pobednici 46. Gitarijade. Nakon toga će, od 22 sata, biti održano javno snimanje i direktan prenos koncerta benda TEXAS FLOOD na Radio Beogradu 202.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *