Ulaz na Gitarijadu i ove godine BESPLATAN!

Organizacioni odbor 49. Gitarijade doneo je odluku da ulaz na Gitarijadu i ove godine bude besplatan.
 
Na predlog predsednika organizacionog odbora 49. Gitarijade, Saše Mirkovića, organizacioni odbor je doneo odluku da se ni ove godine ne naplaćuje ulaz za programe Gitarijade.
 
Grad Zaječar i Ustanova Gitarijada su, u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija,  sponzorima i donatorima, uspeli da obezbedie dovoljno sredstava za finansiranje  49. Gitarijade, pa smo doneli odluku da i ove godine posetiocima omogućimo slobodan ulaz na sve programe festivala. Takodje smo za sve one, koji u vreme trajanja Gitarijade dodju u Zaječar, obezbedili besplatan smeštaj u Rok kampu i po jedan besplatan obrok dnevno.”, istakao je Mirković.
 
Gitarijada će ove godine biti održana od 29. jula do 1. avgusta, a na ovogodišnjem festivalu će nastupiti: Džiboni i Vlatko Stefanovski, Darko Rundek Cargo trio, Nikola Vranjković, Van Gog, Dubioza kolektiv, Guano Apes, Kerber, Laibah, Galija, Therapy?, Generacija 5, Električni orgazam, Dok 7  i mnogi drugi. Osim koncerata na Rock stageu, u vreme trajanja Gitarijade biće priredjeno još nekoliko desetina koncerata, promocija knjiga, tribina, premijera filmova, izložbi, raznih kulturnih programa, a sve u slavu rokenrola.
 
Sastavni deo 49. Gitarijade je i 19. Moto skup, na čijoj će bini, u dva dana, biti održano više od 10 koncerata.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *