Raspisan konkurs za volonterske projekte u Istočnoj Srbiji

U okviru programa “Mladi su zakon” raspisan je konkurs za finansiranje omladinskih volonterskih projekata u cilju podsticanja aktivizma i volontiranja mladih u Istočnoj Srbiji.
 

Cilj projekata može biti učestvovanje u uređenju javnih prostora u kojima mladi provode slobodno vreme, zaštita životne sredine, promovisanje međugeneracijske saradnje, razumevanja, tolerancije i jednakih šansi za sve mlade, kao i promovisanje zdravih i bezbednih stilova života, solidarnosti i humanosti. Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije braničevskog, zaječarskog i borskog okruga. Neformalne omladinske grupe moraju imati minimum jednu punoletnu osobu. Konkurs raspisuje Resurs centar za braničevski, zaječarski i borski okrug, Omladina JAZAS-a Požarevac u saradnji sa Timočkim omladinskim centrom i Udruženjem građana Šansa i uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta.
 
Prijavite se na Konkurs slanjem popunjenog obrasca za pisanje predloga omladinskog projekta do 20. jula 2015. godine na email: konkurs@jazaspozarevac.org, ili poštom na sledeću adresu: Omladina JAZAS-a Požarevac, Stari korzo 36/22, 12000 Požarevac, sa naznakom: „MLADI SU ZAKON – prijava na konkurs“.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *