Kladovo: Pesnici, slikari i skulptori svome gradu

Biblioteka „Centar za kulturu“ i Književni krug Kladovo priređuju susret umetnika koji stvaraju na području opštine Kladovo.  Susret kreativnih stvaralaca, pod nazivom „Pesnici, slikari i skulptori svom gradu“ priređuje se u petak 03. jula sa početkom u 20 satiu bašti Doma omladine u Kladovu.
 
Učestvuju pesnici i pisci: Zvezdan Stefanović, Aleksandra Veličković, Hadži Aca Kožokić, Nadežda Balanović, Aleksandar Kamenović, Leposava Vasiljević, Miloš Petrić, Đurđijanka Maksimović, Milan Rašević, Milena Čaušanović, Jelena Blagojević, Dušan Nisić, Snežana Popović, Ilija Cokić, Ljubiša Fasujević, Marko Pakalović, Dragan Mitrović, Danijela Barać-Kostandinović i Mihajlo Vasiljević.
 
Slikari: Mirjana Torlaković, Mića Skraltović i Ljubiša Jovanović.
 
Skulptori: Miloš Petrić, Goran Bogdanović i Milorad Stevanović.
 
Na susretu umetnika, posebno će biti predstavljena kao gost večeri, književnica Angelina Petrović iz Beograda, koja će promovisati svoj roman „Sveštenik“.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *