Bajkeri iz Minićeva obeležavaju 5 godina postojanja

Moto-klub „Ložači“ iz Minićeva, kod Knjaževca, u subotu 4. jula, organizuje svečanu proslavu povodom pet godina osnivanja i slave moto-kluba. 
 
Ovo je jedna od aktivnosti kluba koje imaju za cilj animiranje građana sa područja MZ Minićevo i okolnih sela Opštine Knjaževac, kroz aktivnosti moto-kluba, kojima bajkeri žele da popularizuju motociklizma i turističku promociju ovog dela Srbije. 
 
Proslava se organizuje u  dvorištu Doma kulture u Minićevu, ulaz je besplatan, a za sve goste obezbedjen je Torlački pasulj. Biće organizovan rok koncert i Torlački derbi “Velja Dvoglavac”,  u čast legende motociklizma iz Minićeva, Velje Dvoglavca, koji je bio višestruki državni šampion i šampion Balkana u moto trkama. Biće to skup bajkerskih igara, koje imaju za cilj razvijanje sportskog duha i druženja, a za najspretnije su obezbedjene nagrade.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *