Otvoren novi most u Kotlujevcu (VIDEO)

U Zaječarskom naselju Kotlujevac danas je otvoren novi most. Trenutno most mogu da koriste samo pešaci, dok će za saobraćaj biti otvoren u ponedeljak.

Viseći most preko Crnog Timoka, koji spaja najveće zaječarsko naselje Kotlujevac sa gradskim jezgrom je, prema rečima direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka, uradjen po najnovijoj tehnologiji, od prenapregnutog betona, a ukupna vrednost radova je 136 miliona dinara.

Most su otvorili Zorana Mihajlović, ministarka gradjevinarstva saobraćaja i infrastrukture, Saša Mirković, predsednik skupštine grada Zaječara i Velimir Ognjenović gradonačelnik Zaječara.

Most je trebalo da bude završen pre nekoliko meseci, ali većina gradjana koja je prisustvovala otvaranja kaže da je vredelo čekati.

Otvaranje novog mosta obeležili su preleti aviona i skokovi padobranaca, a odmah po otvaranju održan je koncert Ane Bekute, Marije Šerifović i Bojane Stamenov.
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *