DIY Marketing radionica u Za media centru

U Za media centru u Zaječaru u sredu 8. jula, od 14 do 18 časova će biti održana DIY Marketing radionica. Radionicu pod nazivom “Uspeh na tržištu u tri koraka” organizuje Agencija Partner Research Solutions iz Beograda.

Na DIY Marketing radionici govoriće se o tome koje informacije utiču na uspeh poduhvata, kako doći do potrebnih informacija, kako tumačiti informacije. Biće reči i o oblikovanju ponude, isticanju razlika, ceni kao faktoru odlučivanja, o profilu kupaca, ideji i kanalima komunikacije. Učešće na radionici omogućava unapređenje prodaje uz minimalna ulaganja, bez obzira na tržišne okolnosti. Stručnjaci za analizu tržišta, kreiranje ponude i komunikaciju sa kupcima će tokom same radionice ponuditi rešenja za pojedine konkretne probleme.

Predavači na radionici su:

Miroslav Šutić – direktor istraživačko – konsultantske agencije Partner Research Solutions (kreator preko 100 značajnih istraživačkih projekata za domaće i inostrane kompanije i organizacije,
nacionalni predstavnik u svetskoj asocijaciji profesionalnih istraživača ESOMAR, član srpske marketing asocijacije SeMA i predsedavajući više međunarodnih istraživačkih konferencija SEEMAR).

Narcis Selimić – pomoćnik direktora Partner Research Solutions (specijalista za oglašavanje u štampanim i digitalnim medijima, osnivač prve privatne oglasne agencije u Jugoslaviji “Cosmpolitan” 1990., član upravnih odbora u međunarodnim strukovnim organizacijama Distripress i Press Round i član UEPS-a).

Jelena Jovović – psiholog – istraživač (Oblast rada: istraživanje i analiza stavova, preferencija i modela donošenja odluka. Iskustvo u oblasti grupnog i individualnog profesionalnog savetovanja i obuka).

Kotizacija za učešće na Radionici: 4.000 dinara. Za svakog dodatnog učesnika iz iste organizacije kotizacija je 2.500 dinara. Prijave: info@p-rs.rs ili na telefon 011/329 5015.

Pokrovitelj Radionice je UEPS – Udruženje za tržišne komunikacije Srbije, a organizator: Agencija Partner Research Solutions, Beograd.

Ukoliko želite da Vaša kompanija bude predmet analize na samoj radionici, prijavite se na vreme.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Vesti Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *