Izmena režima saobraćaja u Zaječaru u nedelju 14 juna zbog dobrotvorne trke

Obaveštavamo vas da će u nedelju, 14. juna 2015. godine u terminu od 10 do 13 časova u Zaječaru biti održana prva dobrotvorna ulična trka pod sloganom „ Šetam –trčim sa razlogom/Šetam- trčim za česme“. Iz tog razloga sledeće ulice biće zatvorene za saobraćaj:
Nikole Pašića (od SUP-a do kružnog toka), Ljube Nešića (od kružnog toka do 7. septembra), 4. Juli, Jakšićeva, Makedonska, Njegoševa, Vojvode Mišića, Dositejeva, Svetozara Markovića (od kružnog toka u centru grada do Narodnog fronta), Narodnog fronta (od Svetozara Markovića do 7. Septembra),  Ivana Milutinovića, Hajduk Veljkova i Trgoslobođenja.
Takođe, molimo  građane da u navedenim ulicama, u nedelju, 14. juna 2015. godine,u terminu od 10 do 13 časova, pomere svoja parkirana vozila sa kolovoza i obeleženih parking mesta na kolovozu, kako ne bi bila ugrožena bezbednost takmičara.
Ukoliko neko vozilo bude parkirano na kolovozu ekipa JP „Parking servis“ će neposredno pre početka trke, premestiti ova vozila u neku od susednih ulica.

Više informacija na: www.facebook.com/FondacijaIskorak ili na telefon +381 19 440 225.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo, Slobodno-vreme Tagovi: Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *