Predstavljanje programa 49. Gitarijade na 19. HGF-u

Na osnovu protokola o saradnji između Ustanove Gitarijada Zaječar i HGF-a, na finalu 19. hrvatskog Festivala u Zaboku, biće predstavljen program 49. Gitarijade.

19. sezona HGF Demo Festivala završava se velikim dvodnevnim koncertom 5. i 6. juna, gde će podršku finalistima, između ostalih dati ELEMENTAL, KAWASAKI 3P i SILENTE.

Ispred Gitarijade u subotu , 6. juna nastupiće prošlogodišnji sveukupni pobednik 48. Gitarijade, bend Holographic Human Element iz Travnika.

Gitarijada kao najdugovečnija rok manifestacija prezentovaće program ovogodišnjeg 49. izdanja , koje će od 29. jula do 1. avgusta biti održano u Zaječaru, gde će nastupiti velika imena domaće i svetske muzičke scene: Guano Apes, Therapy?, Laibach, Dubioza Kolektiv, Van Gogh, Kerber, Darko Rundek, Galija, Đura i Mornari, Električni Orgazam, Generacija 5 i mnogi drugi.


Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *