Počela sezona u Zoo vrtu Bor

Borski zoološki vrt, kao već prepoznatljivu turističku destinaciju u vreme prvomajskih praznika nisu zaobišli mnogobrojni gosti, koji su praznik rada proveli na Borskom jezeru. Prema rečima zaposlenih u ovom javnom preduzeću ovde je za prvi maj bilo više od 1.000 posetilaca. Dobra poseta bila je i drugog maja, iako je vreme bilo promenljivo.

U JP Zoološki vrt Bor zadovoljni su početkom nove sezone i očekuju da će uz nove sadržaje privući još veći broj gostiju.

Kapije Zoo vrta u Boru tokom sezone biće otvorene svakog dana od 10 do 20 sati, a cena ulaznice za odrasle ostaje nepromenjena i iznosi 100 dinara. Kafić u ZOO vrtu takođe radi celog dana, a posetioci, osim starih stanara, mogu da vide i nove životinje, među kojima su somalijska ovca, alpino i mini koze“, istakla je Mirjana Marić v.d. direktora JP „ZOO vrt“ Bor.

Dobra poseta, koju beleži Borski Zoološki vrt potvrđuje takođe da su prvomajski i drugi praznici dobra prilika za promociju svih turističkih potencijala opštine Bor, čije lokalitete iz godine u godinu posećuju ne samo gosti iz Srbije, već i drugih zemalja, posebno onih iz okruženja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Slobodno-vreme Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *