Most u Kotlujevcu biće završen do 28. juna (VIDEO)

Građani zaječarskog naselja Kotlujevac već neko vreme, da bi došli do centra grada, moraju da idu okolo skoro 2 kilometra duže, zbog izgradnje novog mosta koji spaja ovaj deo grada sa centrom. Uskoro bi ovaj problem trebalo da bude rešen, jer će novi most, prema rečima čelnika grada biti završen do 28. juna ove godine.

Izgradnja mosta započela je 6. septembra prošle godine, a rok za završetak radova bio je 150 dana. U jednom trenutku su čak i stali radovi, pa su se građani zaječarskog naselja Kotlujevac s pravom uplašili za sudbinu mosta, koji im je najbliža veza sa centrom Zaječara. Poslednjih dana radnici firme “MBA Miljković” iz Beograda su nastavili radove na gradilištu, a novi rok za završetak mosta je, prema rečima predsednika skupštine grada Zaječara, Saše Mirkovića 28. jun ove godine.

Ovo je jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata koji se trenutno radi u Zaječaru i sa završetkom Sokobanjske ulicei uređenjem prostora oko Hrama i Doma kulture u Kotlujevcu, ovaj deo grada trebalo bi da bude ponos Zaječara, dodao je Saša Mirković i istakao da su novac za izgradnju ovog mosta obezbedili Putevi Srbije i Vlada Republike Srbije.
 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *