Održana 6. Mežunarodna izložba pasa u Zaječaru CACIB 2015. Šampion izložbe dugodlaki Bernandinac iz Nemačke (VIDEO)

U Zaječaru je održana Međunarodna izložba pasa svih rasa – CACIB Zaječar 2015. Ovo je šesti put da je Zaječar domaćin međunarodne izložbe pasa, a ove godine takmičilo se više od  270 pasa iz 7 zemalja. Organizator međunarodne izložbe pasa i ove godine bilo je Kinološko društvo Zaječar.
 
Izlagači iz Rusije, Nemačke, Slovačke, Češke, Mađarske, Bugarske i Srbije na nekoliko terena Sportsko rekreacionog centra Popova plaža, u Zaječaru trudili su se da na najbolji način predstave svoje ljubimce. Nagrade su podeljene u svim kategorijama, a sveukupni šampion šeste međunarodne izložbe pasa u Zaječaru je Dugodlaki Bernandinac, vlasnika Roberta Sanwicka iz Nemačke. Drugo mesto na izložbi pripalo je Nemačkom ovčaru, vlasnika Bojana Markovića iz Zaječara, dok je na trećem bio Jokširski terijer, vlasnika Alene Bystrianske iz Češke.
 
Generalni sekretar Kinološkog saveza Srbije, Dr Mahmud Al  Dagistani  bio je vrlo zadovoljan organizacijom izložbe, a već je sada izvesno da će Zaječar i naredne godine, 7. put za redom biti domaćin ove izložbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *