GITARIJADA PROMO TOUR U SKOPLJU

Uz podršku prijatelja, sinoć je u Skoplju organizovana još jedna uspešna promocija Konkursa za učešće na najdugovečnijem festivalu neafirmisanih demo bendova.
 
Mladinski kulturni centar bio je ispunjen fanovima bendova The Government iz Bitolja,  Skyrise iz Tetova i kantautorke Yane Narayane iz Skoplja. Ovom prilikom, članovi benda Skyrise, promovisali su svoj prvi album pod nazivom “To Unknown”, a niški bend DOK 7, jedan od pobednika 46. Gitarijade i ovoga puta je imao sjajan nastup pred skopskom publikom.
 
Veći broj prisutnih makedonskih muzičara, organizatora festivala, novinara i publicista izrazili su duboko poštovanje u odnosu na jedinstvenu višedecenijsku tradiciju i podršku pozicioniranju  GITARIJADE kao najvećeg događaja ove vrste u regionu.
 
Podsetimo, Gitarijada promo tour počeo je 1. aprila u Sofiji, a dan kasnije, Gitarijada je promovisana i u Ćustendilu. U ova dva bugarska grada Nastipili su Dok 7 i Sevi i kao i u Makedoniji, privukli veliku pažnju javnosti, ali i mladih neafirmisanih demo bendova, od koji će neki svakako nastupiti i u takmičarskom delu ovogodišnje Gitarijade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *