KONCERT ALEKSANDRE RADOVIĆ U NEGOTINU (VIDEO)

Aleksandra Radović sa svojim bendom, prvi put će nastupiti u Negotinu u Domu kulture „Stevan Mokranjac“, u četvrtak 26. marta u 20 sati. Ulaznice za koncert se mogu kupiti na biletarnici Doma kulture po ceni od 600 dinara, svakog radnog dana od 10 do 14 sati i od 17 do 19 sati. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati po ceni od 700 dinara.

„Oduvek sam birala ovakva mesta za nastup. Najlepše je pevati publici u pozorištu“ – rekla je pevačica kada je odlučila da 26.marta izvede negotinskoj publici svoje najveće hitove iz njene veoma uspešne desetogodišnje karijere.

Aleksandra Radović će nastupiti sa svojim petočlanim bendom. Njen nastup oduvek prati prvoklasan tim muzičara koji iza sebe niže nebrojano mnogo nastupa sa ovom pevačicom, ali i sa najpoznatijim pop pevačima iz zemlje i regiona. Gitare, klavijature, bubnjevi i prateći vokali učiniće da Aleksandra na sceni sa svojim prepoznatljivim, baršunastim vokalom, zablista i ostavi publiku bez teksta.

plakat_web_AR

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Kultura Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *