Prikupljeno 33.300 dinara za kupovinu histeroskopa

Članovi Dramskog studia “Omladinski centar Zaječar”  odigrali su u pozorištu Timočke krajine “Zoran Radmilović” premijeru predstave “ROME I JULA”, koja je nastala u okviru kreativne radionice glume u Omladinskom centru.  Ova predstava deo je velike humanitarne akcije Fondacije Iskorak, a minimalnom donacijom od 100 dinara za ulaz na predstavu gledaoci su pomogli Fondaciji Iskorak u akciji prikupljanja novčanih sredstava za kupovinu histeroskopa za ginekološko odeljenje Zdravstvenog centra Zaječar.
 
Sala je bila puna do poslednjeg mesta, reakcije na predtavu odlične, a prikupljeno je i 33.300 dinara, koje su uplaćene Fondaciji za kupovinu histeroskopa.
 
Zbog velikog interesovanja, već je zakazana i repriza  ove predstave za sredu 25. februar u pozorištu “Zoran Radmilović”, sa početkom od 20h. Ulaznice za reprizu možete kupiti na biletarnici pozorišta “Zoran Radmilović”.
Cena ulaznice je 100 dinara, a deo prihoda od prodatih karata, takođe je namenjen je za veliku humanitarnu akciju Fondacije Iskorak za kupovinu histeroskopa za ginekološko odeljenje Zdravstvenog centra Zaječar.
 
Foto: Ivica Ivanović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *