Turistički potencijali Zaječara i Knjaževca na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Zaječar će svoje kulturne i turističke potencijale predstaviti na Beogradskom Sajmu turizma, koji će biti održan od 19. do 22. februara. U poslednjoj deceniji održava se i Sajam ugostiteljske opreme, a uporedo se organizuje i Međunarodni sajam vina. Zaječar, među 1.100 izlagača na ovoj prestižnoj sajamskoj mnifestaciji ima čime da se predstavi, istakao je Bora Dimitrijević, direktor Narodnog muzeja u Zaječaru.

Na predstojećem sajmu turizma predstaviće se i Turistička organizacija opštine Knjaževac koja je učestvovala i na sajmu Holiday&Spa Expo, koji je od 12. do 14. februara održan u Sofiji. Tom prilikom Knjaževac je sesednoj Bugarskoj i ovom delu Balkana predstavljen kao izuzetna destinacija evrope.

Knjaževački štand biće u hali 4 Beogradskog sajma. Za četvrtak, 19. februar u 13 časova zakazana je promocija 54. Festivala kulture mladih Srbije, kada će na knjaževačkom štandu gošća biti pop pevačica Sara Jovanović.

 

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *