Na sednici Gradskog veća usvojen Program poslovanja JKP “Zaječarparking”

U Gradskoj upravi u Zaječaru, održana je sednica Gradskog veća na kojoj je između ostalog, razmatran Nacrt rešenja o imenovanju glavnog urbaniste grada Zaječara Biljane Đergović, kao i Nacrt rešenja o davanju saglasnosti na Program poslovanja JKP „Zaječarparking“ za 2015. godinu.
 
Govorilo se i o Predlogu zaključka o prenosu pokretnih dobara nabavljenih sredstvima Evropske unije u okviru projekta „Ruka koja pomaže“,
 
Gradski većnici razmatrali su i Nacrt rešenja o razrešenju i postavljenju Gradskog javnog pravobranioca, kao i razrešenju i postavljenju zamenika pravobranioca.
 
Razmatralo se i o Predlogu rešenja o obrazovanju Komisije za utvrđivanje opravdanosti, osnova i visine, za dodelu jednokratne novčane pomoći, kao i o Predlogu rešenja o utvrđivanju teksta Konkursa za raspodelu sredstava za sufinansiranje projekta – programa rada udruženja za 2015. godinu.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *