Deda Mrazevi na motorima i ove godine obradovali najmađe Zaječarce (VIDEO)

Puno je priča o Deda Mrazu i o tome kako i na koji način on dolazi do dece. U Zaječaru ih je ovog vikenda bilo više, ali su umesto sankama došli motorima. Članovi zaječarskog moto kluba “Trijumf” već četvrtu godinu za redom, uoči nove godine obraduju najmladje slatkišima, paketićima, ali i svojom pojavom, jer priznaćete: ne viđa se svaki dan Deda Mraz na motoru.

Motoristi u kostimima Deda Mraza su se okupili kod spomenika Hajduk Veljku u Zaječaru i tačno u podne krenuli ulicama grada ka centralnom gradskom trgu, gde su ih već čekala deca. Ranijih godina su obilazili i decu na dečijem odeljenju zaječarske bolnice, dok su ove godine, pre svega zbog nepovoljnih vremenskih uslova obradovali samo mališane koji su se okupili na centru, sa kojima su se družili, fotografisali i podelili im slatkiše.

Ovo je u Zaječaru tradicija duga već 4 godine, tako da su mališani spremno dočekali Deda Mrazeve, koji su umesto sankama koje vuku irvasi ovoga puta došli motorima. Ove savremene Božić bate, članovi su zaječarskog moto kluba “Trijumf”, koji je i organizator ove lepe manifestacije.

Nakon što su izmamili osmehe na dečijim licima, bajkeri su se još jednom provozali ulicama Zaječara, nakon čega su garažirali svoje mašine, čekajući toplije vreme kada će ih ponovo voziti i čekajući sledeće druženje sa svojim malim prijateljima.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Društvo Tagovi: , , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *