Javni uvid Strategije razvoja socijalne politike grada Zaječara

Radni tim za izradu Strategije stavio je na uvid nacrt Strategije razvoja socijalne politike Grada Zaječara, kako bi se u izradu Strategije uključili svi zainteresovani učesnici, predstavnici javnog, privatnog i civilnog sektora. Radni tim za izradu Strategije razvoja socijalne politike Grada Zaječara poziva sve zainteresovane da daju svoja mišljenja, komentare, preporuke i predloge za dopunu nacrta strateškog dokumenta.
 
Nacrt Strategije dostupan je na zvaničnom sajtu Grada Zaječara (www.zajecar.info), oglasnoj tabli Gradske uprave Zaječar, fejsbuk stranici Službe za lokalni ekonomski razvoj i u Centru za socijalni rad “Zaječar”. Javnost je u mogućnosti da dostavi svoje predloge, sugestije, komentare:
 
U pisanoj formi na adrese: Služba lokalnog ekonomskog razvoja, Gradska uprava Zaječar, Trg Oslobođenja broj 1 i Centar za socijalni rad “Zaječar”, Generala Gambete broj 88, 19000 Zaječar
Nakon isteka perioda predviđenog za javni uvid Radni tim za izradu Strategije razmotriće pristigle predloge i komentare i uvrstiti ih u konačnu verziju Strategije.
 
Rok za dostavu predloga je 24.12.2014. godine.
 
Nacrt Strategije možete preuzeti OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *