Predavanje “Čovek i virusi” na Fakultetu za menadžment u Zaječaru

Na inicijativu parlamenta studenata Fakulteta za menadžment u Zaječaru, u amfiteatru Fakulteta održano je predavanje “Čovek i virusi”. Studenti su izrazili želju da pored ekonomskih studijskih predavanja, steknu saznanja i o virusima. Kako je naredna godina u znaku jubileja, 18 godina fakulteta, sa tematskim predavanjima iz različitih oblasti nastaviće se i dalje.

Marta Stojčić, student prodekan i Milica Đorđicović, predsednik studentskog parlamenta na zaječarskoj visokoškolskoj ustanovi, zajedno sa svojim kolegama, inicijatori su današnjeg predavanja “Čovek I virusi”.  Želja im je da prošire svoja saznanja o bolestima, posebno Eboli i Sidi.

Fakultet za menadžment pored redovnih predavanja, studentima organizuje i prateće aktivnosti. Posle predavanja o virusima biće i drugih u zavisnosti od interesovanja studenata, ističe prof. dr Dragan Mihajlović, dekan Fakulteta za menadžment.

Zaječarski fakultet sledeće godine obeležava jubilej, 18 godina rada. Tokom čitave godine organizovaće predavanja, različite programe, dovoditi sportiste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *