Silovatelj oteo dečaka u Negotinu. Dečak uspeo da pobegne

Pokušaj silovanja koji se sinoć dogodio u Negotinu podigao je svu policiju na noge koja uveliko traga za nepoznatim muškarcem zbog pokušaja silovanja maloletnog dečaka (16). Dečak je, srećom, izbegao gnusan čin i uspeo da pobegne.

Sve je, kako piše BLIC, počelo u Kočinoj ulici u Negotinu. Dečak se vraćao iz kafića kući, kada mu je s leđa prišao nepoznati muškarac i udario ga tupim predmetom u glavu. Dečak se onesvestio, a napadač ga je odvukao do automobila, ubacio unutra i odvezao do skrovitog mesta u blizini sela Bukovče.

Dečak se osvestio u kolima i nakon što ga je silovatelj izveo iz auta, iskoristio je njegov trenutak nepažnje, udario ga i pobegao u selo Bukovče, gde je utrčao u prvu kuću odakle je pozvao policiju, saznaje BLIC, od nadležnih.  Dok je policija stigla, silovatelj je pobegao, a za njim se intenzivno traga.

Nadležni su ovo delo okarakterisali kao pokušaj silovanja.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Hronika Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *