Karatisti KK “Lavlje srce” na MAKOTO KUP-u osvojili 11 medalja

Na Makoto kupu 2014. koji je danas održan u Boru, zaječarski karate klub “Lavlje Srce” osvojio je ukupno 11 medalja, od toga 4 zlatne, 3 srebrne i 4 bronzane. Najuspešniji takmičari su bili: Nastasija Jotović sa osvojene 2 zlatne i 1 bronzanom medaljom, Andrija Ćirić sa osvojenom 1 zlatnom i 1 srebrnom i Teodora Pešić sa osvojenom 1 zlatnom medaljom.
 
Makoto kup 2014. je održan u organizaciji Fudokan saveza Srbije i karate kluba SUREIDO iz Bora. Prema rečima organizatora iz KK SUREIDA Nebojše Zahitovića na turniru je učestvovalo 17 klubova sa oko 190 takmičara iz Srbije. 
 
Najuspešniji klubovi na turniru bili su:
1. karate klub “Čačak” iz Čačka,
2. karate klub “Crvena Zvezda” iz Beograda i 
3. karate klub “Lavlje Srce” iz Zaječara.
 
Naredno takmičenje na kome će učestvovati zaječarski karatisti biće Novogodišnji “Mikulaš Kup” u Subotici, u organizaciji “Saveza karatea Srbije”, na kome će se održati i godišnja skupština pomenute federacije gde će biti podneti izveštaji o dosadašnjem radu i biti utvrđene smernice za dalji rad.

Svi mediji koji preuzmu vest ili fotografiju sa portala Za media u obavezi su da navedu izvor. Ukoliko je preneta integralna vest,u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Kategorije: Sport Tagovi: , Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *